Tarmo Kink jätkab karjääri Ungaris

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Tarmo Kink jätkab oma karjääri Ungaris, kui ta sõlmis lepingu kõrgliigas palliva Kaposvari Rakocziga, teatab klubi kodulehekülg.

Kaposvari paikneb enne kevadringi Ungari kõrgliigas viimasel ehk 16. positsioonil. Kink sõlmis klubiga poole aasta pikkuse leingu. Kaposvari on 17 vooruga kogunud 9 punkti, eelviimasel positsioonil paikneval MTK-l on 15 silma. Ungari kõrgliigas hoiab 37 punktiga esikohta Igor Morozovi tööandja Debrecen.

Kink pallis viimati laenulepingu alusel Ungari kõrgliigas Györi ETO ridades. Jaanauri lõpuni kuulus Kink veel Itaalia esiliigas mängiva Varese ridadesse, kuid sealt lahkus eestlane poolte kokkuleppel.

Viimase aasta Ungaris Gyori ETOs laenul viibinud, kuid sealgi lepingusegaduste tõttu lõpuks pingile jäänud Kink lootis eeskätt leida klubi, kus korralikult mänguaega teenida. «Itaalia puhul oli endal ka alati ebamugav tagasi minna – teine mees mängib hästi ja siis tulen mina midagi nõudma. Mängida küll iseenesest sain, 15–20 minutit tuli ikka mängudes ära, aga see olukord mind ei rahulda,» rääkis Kink jaanauri lõpus Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles