Pljuštšenko seljaoperatsiooni on võimalik jälgida otsepildi vahendusel

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Pljuštšenko Sotši OMil.
Jevgeni Pljuštšenko Sotši OMil. Foto: SCANPIX

Iluuisutaja Jevgeni Pljuštšenko andis teada, et tema seljalõikust on huvilistel võimalik vaadata otsepildis.

Pljuštšenko heidab 2. märtsil lõikuslauale, et lasta oma seljast eemaldada üks lahti tulnud kruvi. Eelmise operatsiooni käigus paigaldati tema selga mitu selgroolülide vahelist ketast, seejuures kasutati uisutaja enda sõnul ligi 50 000 kruvi. Pljuštšenko sõnul pole kuigi ebatavaline, et mõni neist võib puruneda. «Vedas, et nii läks, sest oleksin võinud ka halvatuks jääda,» nentis ta.

Arstide sõnul kulub Pljuštšenkol uuest lõikusest taastumiseks kuni pool aastat. «Seekord ei pea ma paranemisega kiirustama. Aasta eest läks mul kiireks, et saaksin kodusel olümpial osaleda, aga nüüd on mul aega. Pean korralikult taastuma, et enam midagi ei juhtuks,» lausus Pljuštšenko, kes oli sunnitud Sotši mängudel meeste üksiksõidus osalemisest viimasel hetkel seljavalu tõttu loobuma. Ühtlasi teatas venelane, et teeb profispordiga lõpparve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles