Rakvere Tarva üks põhimees siirdub Rumeenia liigasse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles.
Rait Keerles. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere Tarva korvpallimeeskonna tänavuse hooaja üks tugitalasid Rait Keerles vahetab klubi ja siirdub Rakvere Tarvast Rumeenia liigasse.

Rumeenia korvpalliportaali 24secunde.ro andmeil on Keerles sõlminud lepingu Energiei Rovinari meeskonnaga, mis on sealses liigas hetkel kuuendal positsioonil.

Kolmapäeval Tamperes peetavale Balti liiga 1/8-finaali kordusmängule kohaliku Pyrintöga 33-aastane ääremängija rakverlaste koosseisus enam ei sõitnud. «Keerles on hea korvpallur, kellel on head omadused. Ta aitas meid kõvasti ja oleme selle eest talle tänulikud,» ütles täna meeskonnaga põhjanaabrite juurde siirdunud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.

«Loomulikult on mõistetav, et pereinimesena tuleb teha õigeid valikuid ja kahtlemata antud juhul ta seda tegigi.»

Sõber lisas, et oli Keerlesega täna veel telefoniühenduses ning mängija edastas oma parimad soovid klubile ning poolehoidjatele. «Rait oli tänulik, et tal avanes võimalus end meie klubis näidata,» lisas Tarva juhendaja.

Sel hooajal viskas Keerles Eesti meistriliigas keskmiselt 13,1 punkti ja võttis 8,8 lauapalli, EuroChallenge´i sarjas olid samad näitajad vastavalt 12 ja 4,5 ning Balti liigas 16,9 ja 8,6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles