Celticsi superstaar läks liigamängu asemel pidutsema

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rajon Rondo.
Rajon Rondo. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA Boston Celticsi meeskonnas mängiv Rajon Rondo võib sattuda tiimiga pahandustesse, sest väidetavalt otsustas 28-aastane mängujuht jätta vahele võõrsilmängu Sacramento Kingsiga ning selle asemel hoopis Los Angeleses pidutseda.

Bostoni meeskond mängis möödunud reedel võõrsil Los Angeles Lakersiga ja pidi järgmisel päeval pidama järgmise võõrsilmatši Sacramentos kohaliku Kingsi tiimiga. Ühe Bostoni ajalehe väitel ei pidanud hiljuti vigastusest taastunud Rondo laupäeval küll Celticsi koosseisu kuuluma, aga oleks pidanud siiski meeskonnaga kaasa reisima. Selle asemel otsustas laupäeval vanemaks saanud Rondo jääda LA-sse, kuigi meeskonna käest ta selleks ametlikku luba ei saanud.

Väidetavalt tahtis Rondo Los Angelesse jääda just selleks, et oma sünnipäeva korralikult tähistada. Celticsi klubi tegevjuht Danny Ainge kinnitas, et kavatseb Rondoga juhtunust rääkida. «Kui Rondo tagasi linna jõuab, siis räägin temaga sellest. Uurin rohkem välja selle kohta, kus ta käis, ning siis tegeleme sellega klubisiseselt,» selgitas Ainge.

Rondo keeldus juhtunu kohta kommentaare jagamast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles