Pärnu võitis nelja päeva jooksul teistkordselt HITO meeskonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu KK (oranžides särkides) mängumehed.
Pärnu KK (oranžides särkides) mängumehed. Foto: Ants Liigus

Alexela Korvpalli Meistriliigas peeti täna õhtul üks kohtumine, kui nelja päeva jooksul teistkordselt kohtusid oma vahel Korvpalliklubi Pärnu ning KK HITO. Nagu eelmiselgi, nii ka sel korral jäid peale pärnakad tulemusega 88:63.

Esimene poolaeg möödus küllaltki tasavägiselt, oli näha, et meeskonnad olid mänguks hästi valmistunud. HITO osutas Pärnu klubile kõva vastupanu, olles esimese veerandaja järel vaid kahepunktilises kaotusseisus. Ka teisel kümnendil jätkus tasavägine mäng, kuid poolajaks oli KK Pärnu oma edu siiski veidi kasvatanud, juhtides 39:33. Lõplikult pani suvepealinnaklubi jõuvahekorrad paika teisel poolajal, mil HITO juba veidi väsis. Kohtumise lõppedes oli Pärnu edu kindel ja võidunumbrid tablool 88:63.

«Me oleme 4:0 tulemusega rahul. Täna oleks tahtnud ehk veidi varem jõududevahekorrad paika saada. Austame HITO-t, pole neist nii palju üle, et iga mängu minna kindlalt võtma,» kiitis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin vastast.

«Kaugete külaliste ees müts maha, iga veerandaeg hakkasid vastu, kuid teisel poolajal nad siiski väsisid ja meie panime oma jõu maksma. Kasutasime rohkel neid mehi, kes muidu vähe mänguaega saavad ja nad olid mehe eest väljas ning ei tundnud vastaste vastu aukartust Polnud meil mis teab hea viskepäev, aga mängijad olid tahtmist täis ja võitlesid,» lisas Käbin.

KK Pärnu parim oli Nemanja Miljkovic 17 punkti ja 10 lauapalliga. Janis Vahter ja Brett Nõmm lisasid 12 ning Rannar Raap ja Heiko Rannula, mõlemad 10 silma. HITO resultatiivsemad olid Joseph Prophet 17, Janek Veedla 14 ning Siim Laur 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles