Vene hokistaar vabandas oma meeskonna mannetu esituse pärast Sotšis

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Ovetškin.
Aleksandr Ovetškin. Foto: SCANPIX

Sotši olümpiamängudel Venemaa jäähokikoondise eest vaid ühe värava visanud hokistaar Aleksandr Ovetškin vabandas enda ning oma meeskonna mannetu esituse pärast.

Ovetškin viskas küll kiire värava Sloveenia vastu, ent see jäi kuulsa venelase ainsaks tabamuseks Sotšis. Lisaks isiklikule tagasihoidlikule esitusele vabandas Vene koondise tugitala ka ülejäänud meeskonna eest, sest suursoosikud langesid konkurentsist juba veerandfinaalis, kui seisuga 1:3 jäädi alla Soomele.

«Tahan fännide eest vabandada, sest oma riigi esindamine olümpial on ainukordne võimalus. Nad ei saanud meilt oodatud tulemusi, nad ei saanud medaleid,» esitas Ovetškin oma vabanduse.

Hokiäss lisas, et suudab isiklikult seda suurt ebaõnnestumist taluda tänu vanusele ja kogemusele: «Olen peaaegu 30-aastane, pean suutma sellega leppida.»

Veerandfinaalis venelasi võitnud soomlased said kokkuvõttes pronksmedalid, olümpiavõitjaks krooniti Kanada koondise mehed ja hõbedad läksid rootslastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles