Margus Hundile pannakse uueks hooajaks väga kõrgeid ootusi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL leiba teeniv eestlane Margus Hunt peab Cincinnati Bengalsi kaitseliini treeneri sõnul tegema korraliku aregnuhüppe, kuna temalt oodatakse klubist lahkuva defensive endi Michael Johnsoni koha täitmist.

Klubi plaan võiks välja näha nii, et Johnson lahkub märtsis vaba agendina ning tema ülesanded võtab üle aasta eest meeskonnaga liitunud Hunt. Selleks peab eestlane aga kõvasti tööd tegema ja uuele tasemele jõudma.

Möödunud hooajal peamiselt kaaslaste vigastuste tõttu Bengalsi kaitseliinis mänguaega teeninud Hunt on kaitseliini juhendaja Paul Guentheri sõnul ala jaoks veel väga uus mees. Hilises eas ameerika jalgpalli juurde jõudnud Hundis on siiski aga peidus suur potentsiaal ning eelmise hooaja mõnevõrra ootamatult suur mänguminutite hulk tuli ainult kasuks.

«Kevadel plaanin ma temaga teha individuaalset tööd, et tõsta Marguse kiirust erinevates mänguelementides,» rääkis Guenther Bengals.com-ile. «Esimese aasta järel teab ta, mida NFLilt oodata. Ta teab mängu kiirust ja mõistab, kui tugevate vastastega tuleb nädalast nädalasse rinda pista. Loodetavasti teeb ta arenguhüppe just nüüd, sest meil on teda vaja.»

Guenther on varemgi noortest või kogenematutest mängijatest korralikul tasemel NFLi staare kasvatanud. Portaal cincyjungle on optimistlik, et see õnnestub ka Hundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles