Veebruari parim mängija on Tamar Nassar

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamar Nassar.
Tamar Nassar. Foto: PP

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga zürii nimetas veebruari parimaks mängijaks Pärnu VK temporündaja Tamar Nassari. Kui tavapäraselt paistavad silma ning võidavad kuu parimate auhindu just diagonaal- ja nurgaründajad, siis suurepärane rünnak veebruari mängudes ning Pärnu VK võidukas tegutsemine tõid kuu parima auhinna Nassarile.

Nassar näitas viies veebruaris peetud kohtumises üles imelist rünnakukindlust, kõikides mängudes oli tema efektiivsus kõrgem kui 70%. Kokku tõi Nassar veebruari mängudes oma meeskonna kasuks 67 punkti, millest 14 kogunes blokis. Seejuures näitas ta viie mänguga efektiivsust +55, vahendab volley.ee.

Traditsionaalselt valitakse liigas iga kuu parim nii Eesti kui Läti klubide arvestuses, veebruaris osutus parimaks lätlaseks RTU/Robezsardze diagonaalründaja Edgars Tocs. Tocs kogus veebruaris peetud mängudes 101 punkti, millest 15 tulid bloki ja 2 ässpallinguga. RTU meeskonna liidri efektiivsusnäitajaks oli +40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles