Flora endise kapteni karjäär jätkub Paides

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Palatu
Karl Palatu Foto: Peeter Langovits

Klubi kaptenina FC Flora aastatel 2010 ja 2011 Eesti meistritiitlini juhtinud Karl Palatu on pärast lepingu lõppemist liitunud mullu Premium liigas viienda koha saanud Paide Linnameeskonnaga. Palatu tegi Flora särgis kaasa 185 meistriliiga ja eurosarja mängus ning lõi 22 väravat.

Paidega on liitunud veel eelmisel hooajal Flora põhimeeskonnas alustanud, kuid hooaja teises pooles vastavalt FC Kuressaaret ja Sillamäe Kalevi duublit esindanud Marten Mütt ja Raido Leokin, vahendab Flora koduleht.

Veebruaris lõpetas FC Flora vastastikusel kokkuleppel lepingu keskväljamehe Reio Laabusega, kes naasis Tartu Tammekasse. Laabus tegi Flora särgis kaasa 40 meistriliiga ja eurosarja mängus ja lõi 1 värava.

38 mängus Flora eest 7 väravat löönud Karl Mööl liitus tänavuse hooaja eel Nõmme Kaljuga, Johannes Kukebal esindab jätkuvalt laenulepinguga Tallinna Kalevit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles