Vastasmängijat peaga löönud Newcastle'i treener sai suure trahvi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Meyler (vasakul) ja Alan Pardew klaarivad eriarvamusi.
David Meyler (vasakul) ja Alan Pardew klaarivad eriarvamusi. Foto: SCANPIX

Eilses Inglismaa kõrgliiga kohtumises Hull City mängijat David Meylerit peaga löönud Newcastle'i peatreener Alan Pardew sai klubi poolt 100 000 naela suuruse rahatrahvi.

Meyleri ja Pardew vahel tekkis rüselus mängu 72. minutil, kui Meyler üritas audisisseviset sooritades palli kiirelt kätte saada ja tõukas talle ette jäänud Pardewd. Newcastle'i peatreener vastas sellele peanõksuga, mida tänapäeva jalgpallis loetakse pealöögiks ja karistatakse mänguväljakul punase kaardiga. Kohtunik Kevin Friend saatis Pardew tribüünile.

«Pean edaspidi pingil istuma, sest see on juba teine või kolmas vahejuhtum, millesse ma olen sattunud,» lausus Pardew ise pärast mängu Sky Sportsile, tunnistades, et tal on platsi ääres tunnete talitsemisega probleeme. «Käitusin hetkeemotsiooni ajal ja kahetsen seda väga. Ma ei tahtnud midagi agressiivset korda saata, aga tegin peaga liigutuse ja sellest piisab. Võib-olla on see mulle õppetunniks.»

Eelmisel hooajal tõukas Pardew mängu ajal joonekohtunikku ning teenis selle eest liigalt 20 000 naela trahvi ja kahemängulise juhendamiskeelu. Tänavu jaanuaris sattus ta aga mängu ajal sõnavahetusse Manchester City peatreeneri  Manuel Pellegriniga, kostitades tšiillast mahlakate roppustega. Seekordse vahejuhtumi eest ootab teda lisaks klubipoolsele rahatrahvile ilmselt karm karistus ka liiga juhtkonna poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles