Superkrossi teine etapp sõidetakse Väike-Maarjas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avaetapi võitja Harri Kullas.
Avaetapi võitja Harri Kullas. Foto: Martin Mand

Superkrossi sari jätkub kolmapäeval, 9. juunil teise etapiga, mis sõidetakse Väike-Maarjas Müüriku krossirajal. Taas on oodata ülipõnevaid ja atraktiivseid sõite, kohal peaks olema pea kõik sõitjad, kes avaetapil Maardus võistlesid.

Väike-Maarja rajaga on tööd tehtud juba pea nädal ja korraldajate sõnul hakkab asi juba ilmet võtma. Rada on väga pealtvaatajasõbralik, sõitjatel tuleb aga arvestada tugevama pinnase ja kiirema rajaga, mis on pisut tehnilisem kui Maardu rada.

Olemasolevat rada on Väike-Maarjas taas lühendatud ehk siis seatud superkrossi formaati. Raja pikkus on selline, et selle läbimiseks kulub Open klassi sõitjatel 50-60 sekundit.

«Rada on Väike-Maarjas ülivinge, võrreldes Maarduga on pinnas kõvem ja seeläbi ka kiirem ja kindlasti väga atraktiivne,» kommenteeris Are Kaurit. «Pealtvaatajatele on see rada väga mugav, ühes kohas seistes näeb ära terve raja, mis juba looduslikult oma tõusude ja langustega tagab eriti vaatemängulised sõidud.»

Nii Open kui 85cc klassis on kohal pea kõik sõitjad, kes avaetapil Maardus stardis olid, Eesti kiirematele sõitjatele tulevad taas konkurentsi pakkuma naabrid Venemaalt, Lätist, Leedust ja Soomest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles