Inglismaa koondise kapten: teame, mida võitmiseks vaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand (paremal) ja Frank Lampard.
Rio Ferdinand (paremal) ja Frank Lampard. Foto: SCANPIX

Järgmisel nädalal Lõuna-Aafrika Vabariigis algaval jalgpalli MM-finaalturniiril Inglismaa koondise kaptenina tegutsev Rio Ferdinand loodab, et suudab meeskonna maailmameistritiitlini viia.

Tänavune klubihooaeg Manchester Unitedis kulges Ferdinandil üle kivide ja kändude, kuna teda vaevas seljaprobleem, vahendab Eurosport.

Ferdinandi sõnul võib MM-finaalturniiri edukaks pidada vaid siis, kui tal õnnestub 11. juulil võidukarikas üles tõsta. «Anname endast kõik, et MM võita. Me ei kavatse jääda teiseks, me pole loodud selleks, et kaotada poolfinaalis,» loetles ta. «Tänavune hooaeg on minu jaoks üsna masendav olnud, ma ei saanud eriti mängida, aga samas ei arvanud ma kordagi, et pean ka MMist eemale jääma.»

Kuigi Ferdinand usub, et Inglismaa on võimeline maailmameistritiitlit võitma, säilitas ta ka kainet mõistust ja ütles, et ei hakka seda avalikult kuulutama. «Jääme siiski realistideks,» sõnas ta. «Paljud meist on nii mõnelgi finaalturniiril käinud, meil on palju mängijaid, kes on viimase nelja-viie aasta jooksul Euroopas tipus olnud. Me teame, mida on võitmiseks vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles