Hispaania väravavaht: loodan, et finaalis on Hispaania ja Inglismaa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe Reina
Pepe Reina Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise väravavaht Pepe Reina loodab, et 11. juunil Lõuna-Aafrika Vabariigis algava MM-finaalturniiri kullamängus lähevad vastamisi Hispaania ja Inglismaa.

Valitsevat Euroopa meistrit Hispaaniat peetakse turniiri eel üheks suursoosikuks, vahendab Goal.com.

Klubijalgpalli Liverpoolis mängiva Reina käest uuriti, kas ta tahaks finaalis Inglismaaga mängida. «Ma loodan, et nii lähebki,» vastas Reina Liverpooli kodulehele antud usutluses. «See oleks nii Inglismaale kui Hispaaniale hea, seega loodame, et mõlemad jõuavad finaali.»

Reina tõdes, et kuigi ta on kindel, et Hispaanial läheb MMil hästi, teab ta ka samahästi, kui lihtsalt võib MM-tiitel neil käest ära libiseda.

«Mina olen muidugi väga enesekindel, aga vahet pole, mida mina arvan, loeb see, mida väljakul teha suudame,» selgitas Reina. «Teame, et karika võitmiseks peab kõik olema täiuslik. Teame, et oleme favoriidid, aga peame seda ka väljakul näitama.»

«Aga nagu ütlesin, võib halb mäng meid turniirilt kukutada, seetõttu peame igas matšist täiuslikult mängima,» lisas ta.

Hispaania kuulub MMil H-alagruppi koos Šveitsi, Hondurase ja Tšiiliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles