Koolisõitja Grete Barake täitis esimese MM-normatiivi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Barake hobusel Talent.
Grete Barake hobusel Talent. Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Koolisõitja Grete Barake astus peale pikka võistluspausi Prantsusmaal taas võistlustulle, täites CDI3* tasemel peetud võistlustel grand prix sõidu kolmanda kohaga hobusel Talent esimest korda MM-normatiivi.

Võistlusest Vidauban Dressage Festival võttis Barake osa kahe hobusega – oma uue GP hobusega Talent ning 18-aastase vanameistri O.Hot Chocolate’iga.

Grand prix võistlusest võttis osa 21 paari 12 riigist. Barake ja Talent said lõplikuks tulemuseks 65,980 protsenti ning pälvisid sellega kolmanda koha. GP Freestyle sõidust võttis Barake osa ratsul O.Hot Chocolate. Võistluspaar sai tulemusega 64,875 protsenti 11. koha.

Hobusel Talent osales Barake ka võistluses GP Special, kus teeniti 15 võistluspaari seas tulemuseks 8. koht punktisummaga 65,902 protsenti. Barake sõnul oli hobune võrreldes eelmise päevaga loium ning väsinum, kuna ilm oli päikseline ja tallis läks väga palavaks.  

Sportlase sõnul jäi ta  võistlusega väga rahule ning seab tänavu peaeesmärgiks osaleda MM-il. Selleks on vaja teist korda täita vastav normatiiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles