Ukraina tahab Venemaa jalgpalli MMilt kõrvale jätta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa jalgpallikoondis.
Venemaa jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Ukrainas valitsevad pinged ning segased suhted Venemaaga on oma osa nõudmas ka jalgpallis, sest väidetavalt tahavad ukrainlased nõuda, et Venemaa rahvuskoondis jäetakse eemale sel suvel toimuvalt jalgpalli MMilt.

BBC Newsi ajakirjanik Chris Morris avaldas Twitteris postituse, milles ta väidab, et Ukraina võib äreva olukorra lahendamiseks kasutada jalgpalliga mõjutamist. «Euroopa Liidu juures olev Ukraina suursaadik ütles mulle, et ühe sanktsioonina võivad nad Moskva agressiooni vastu kasutada seda, et Venemaa koondis jäetaks suvel toimuvalt MMilt kõrvale. Euroopa Liit kutsub Venemaad üles oma sõdureid koheselt tagasi kutsuma (aga nad ei lisanud, et jätavad vastasel juhul Vene koondise MMilt kõrvale),» kirjutas Morris.

Sel suvel toimub MM Brasiilias, 2018. aastal aga just Venemaal. Venemaa koondis kuulub sel suvel koos Belgia, Alžeeria ja Lõuna-Koreaga H-alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles