Pehrsson: eile oli trennis kaheksa meest, kuid saime plaanitu tehtud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise pressikonverents Gibraltaril. Pildil Konstantin Vassiljev(vasakult); Magnus Pehrsson ja Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise pressikonverents Gibraltaril. Pildil Konstantin Vassiljev(vasakult); Magnus Pehrsson ja Ragnar Klavan. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas tänasel pressikonverentsil, et kõik soovitu on homse mängu eel tehtud. Siiski ei saanud meeskond tegutseda esmalt paika pandud plaanide järgi, kuna reisitõrkest tulenevate probleemide tõttu jõudsid osad tiimi liikmed mängupaika alles täna hommikul.

«Oleme saanud kõik plaanitu ära teha. Treenerid olid juba reedel siin ja saime vaadata Gibraltari mängu Fääri saartega. Vigastuste ja muude probleemide tõttu ei olnud kõik kogemused head, kuid õppisime asju ringi planeerima ja stressiolukorras töötama,» rääkis Pehrsson.

Nii osales koondise esmaspäevases trennis vaid kaheksa meest. «Treeningtöö oli sarnane tavapärasele, kuid pidime natuke asju kohendama. Väiksema grupiga töötades saab anda täpsemaid juhiseid,» rääkis Pehrsson.

«Meil on olnud palju suhtlemist. Tänane trenn oli täpselt plaanipärane ja olen rahul. Oli intensiivne harjutuskord. Oleme mänguks nii hästi valmis kui võimalik,» lisas rootslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles