Klavan: peame mängijatena kõvasti vaeva nägema

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan tunnistas tänasel pressikonverentsil, et Gibraltaril on koondis pidanud mitmeid koosolekuid ja rohkem on olnud taktikalist tööd.

«Meil oli eile treeningul väiksem grupp ning nii sai treener individuaalselt meestega rohkem suhelda ja näidata, kuidas pressingut teha ja milliseid positsioone valida,» rääkis Klavan. «Lisaks on meil olnud koosolekuid väiksemates ja suuremates gruppides, see on erinev. Rohkem on tehtud taktikalist tööd.»

«Esimene mulje on positiivne, eks me ise peame ka mängijatena pingutama, et treeneri nõudmised võimalikult kiiresti selgeks saada,» lisas Klavan, kelle sõnul tuleb kasutada aega maksimaalselt, et olla sügisel algavaks EM-valiksarjaks hästi valmis. «Väga palju aega harjutamiseks ei ole. Homme on esimene sõprusmäng ja suvel oleme kaks nädalat koos, augustis ju enam sõprusmängu ei ole. Peame mängijatena kõvasti vaeva nägema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles