Dementjeva võib vigastuse tõttu Wimbledonist kõrvale jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Dementjeva
Jelena Dementjeva Foto: SCANPIX

Täna Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste poolfinaalis sääremarjavigastuse tõttu loobumisvõidu andnud Jelena Dementjeva tunnistas, et pole kindel, kas saab mängida 21. juunil algaval Wimbledoni turniiril.

Pariisis viiendana asetatud Dementjeva kaotas avaseti Francesca Schiavonele 6:7 ning otsustas seejärel edasisest mängimisest loobuda, vahendab Reuters.

«Ma pole kindel, kas saan Wimbledonis mängida,» sõnas ta nukralt. «Igatahes jätan kindlasti vahele Eastbourne’i turniiri.»

Dementjeva sõnul jättis ta poolfinaalmängu pooleli vasaku jala sääremarjavigastuse tõttu. Tegelikult sai ta vigastada juba teises ringis mängus Anabel Medina Garriguesi vastu. «Mul on isegi valus kõndida,» avaldas Dementjeva, kes lahkus täna platsilt pisarsilmi. «Vigastus läks üha hullemaks, täna oli valu väga terav. Ma ei suutnud seda enam kannatada, ma ei saanud väljakul eriti liikudagi.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles