Murelik Ferrari president esitas üleskutse Schumacheri toetamiseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luca di Montezemolo ja Michael Schumacher.
Luca di Montezemolo ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Ferrari meeskonna president Luca di Montezemolo tunnistas, et on oma lähedase sõbra Michael Schumacheri pärast tõsiselt mures, ning kutsus üles seitsmekordset maailmameistrit toetama.

Di Montezemolo ja Schumacher veetsid Ferrari meeskonnas üheskoos 11 hooaega ning said selle jooksul headeks sõpradeks.

«Michael Schumacher oli ja on endiselt mu elus väga oluline inimene. Alates 1996. aastast (siis liitus Schumacher Ferrariga- toim.) on meie mõlema elus juhtunud palju asju ning rasketel hetkedel oli Michael meeskonna jaoks alati olemas,» rääkis di Montezemolo Genfis toimunud motoshow'l.

Kuna sakslasest vormelilegendi on nüüd juba pikka aega püütud kunstlikust koomast äratada, ent seni pole see õnnestunud, on di Montezemolo arusaadavalt Schumacheri pärast mures.

«Temaga juhtunu oli minu jaoks väga suur šokk. Pragusel hetkel vajab Michael kõikide inimeste armastust ja toetust,» lisas Ferrari president.

Schumacher kukkus 29. detsembril Prantsuse Alpides suusatades ja viidi peavigastusega haiglasse. Seitsmekordne maailmameister viidi kunstlikku koomasse, kust teda on püütud üles äratada. Schumacheri perekond ega tema agent pole viimasel ajal sakslase tervist kommenteerinud ning asjatundjate sõnul viitab uudiste puudumine sellele, et Schumacher ei pruugi kunagi taastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles