Kasahstani siirduv Rüütli: tuleb Eestit väärikalt esindada

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise endine peatreener Tarmo Rüütli võttis vastu Kasahstani klubi Pavlodari Irtõši lepingupakkumise ning veedab järgmise aasta neid juhendades.

«Ega see otsus kergelt ei tulnud, aga otsustatud sai tegelikult juba veidi varem – kui viimati seal käisin, pidin enne lahkumist neile vastuse andma,» sõnas Rüütli. «Juba 8. märtsil lendangi ära nende juurde. Mida ma meeskonnast tean? Vähe, tõeliselt vähe! Aga see oli nüanss, millest olin oma nõusolekut andes teadlik.»

Kuigi Rüütli asus alles tänavu Tallinna Kalevi peatreeneriks ja jõudis meeskond juhendada vaid ühes liigamängus, on tema sõnul praeguse tööandjaga kõik selgeks räägitud. «Kalevi poole pealt on kõik korras, ehkki loomulikult polnud selline samm kerge ei mulle ega ka neile,» lausus Rüütli. «Kindlasti pole see Eesti jalgpalliajaloos tavapärane, et üks meie treener läheb pikemaks ajaks välismaa klubi juhendama. Aga mis seal ikka – olen jällegi olukorras, kus tuleb Eestit väärikalt esindada!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles