Tallinna Ülikool alistas sel hooajal esmakordselt Eclex/1182

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksana Miil.
Oksana Miil. Foto: Argo Luigas/basket.ee

Eile toimus naiste korvpalli Nordea ühisliigas kaks mängu. Tallinnas olid vastamisi ammused rivaalid Eclex/1182 ja Tallinna Ülikool, kus pärast põnevat mängu sai 59:53 võidu Tallinna Ülikool. Poolajaks oli Tallinna Ülikool juhtimas 35:22.

Lätlanna Laura Audere oli 17 punkti ja 11 lauapalliga võitjate edukaim, Oksana Miil lisas 11 punkti, 5 lauapalli ja tegi 6 vaheltlõiget. Eclexi resultatiivseimana viskasid Mailis Pokk ja Laina Mesila-Kaarmann kumbki 13 punkti, neist esimene võttis 7 ja teine 11 lauapalli.

See oli sel hooajal esimene kord, kui Tallinna Ülikool suurimast kodusest rivaalist jagu sai. Eclexil on ülemises vahegrupis kirjas kolm võitu ja neli kaotust. Tallinna Ülikool on samas grupis saanud kolm võitu ja viis kaotust.

Tartu Ülikooli naiskond kaotas tänases teises kohtumises 63:102 Vega1/Liepajale. Katarzyna Suknarowska viskas Läti klubi kasuks 27 punkti ja võttis 15 lauapalli. Tartu poolel viskas Kadri Uiga 26 punkti ja võttis 6 lauapalli, Janeli Lilleallik lisas 12 silma.

Tartu Ülikool on pidanud sel hooajal tunnistama Liepaja paremust kolmel korral. Ühisliiga alumises vahegrupis on Tartul kirjas neli võitu ja neli kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles