Cannavaro: õiget Itaaliat näete 14. juunil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Cannavaro
Fabio Cannavaro Foto: SCANPIX

Valitseva maailmameistri Itaalia jalgpallikoondise kapten Fabio Cannavaro üritas pärast eilset 1:2 kaotust Mehhikole fänne rahustada, lubades, et järgmisel nädalal Lõuna-Aafrika Vabariigis algavaks MM-finaalturniiriks on nad vormis.

Pärast mängu süüdistasid paljud mängijad nigelas vormis kõrgmäestikulaagrit, väites, et nad polnud veel jõudnud taastuda, vahendab Goal.com.

Cannavaro lubas, et oma esimeseks matšiks ehk kohtumiseks Paraguay’ga 14. juunil on tiitlikaitsjad juba paremas vormis ning ütles fännidele ja meediale, et nad võiksid neile kaotuse eest andestada ja seejärel selle unustada.

«Muidugi pole see vabandus, aga me pole veel õiges vormis ja sellepärast oli tulemus kehv, aga selle eest saime hea treeningu,» sõnas Cannavaro. «Peame vormi parandama ja seda me ka teeme, 14. juuniks oleme valmis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles