Ametlik avaldus: Schumacheri mänedžer rääkis vormelilegendi olukorrast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Üle kolme nädala esitas Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm taas ametliku avalduse selle kohta, kuidas koomast äratataval seitsmekordsel maailmameistril läheb. Kehmi sõnul pole olukord muutunud.

Kehm sõnas avalduses, et Schumacherit äratatakse endiselt kunstlikust koomast. «Michael on ikka veel ülesäratamise faasis. Olukord pole muutunud,» ütles Kehm.

Kuulsa sakslase mänedžer rõhutas samuti, et jätkuvalt ei maksa uskuda erinevate väljaannete ja võõraste arstide spekulatsioone, sest ametlik info tuleb vaid Kehmilt endalt. «Igasugust infot, mis pärineb mujalt kui Michaeli arstidelt või tema mänedžerilt, tuleks käsitleda kuulujuttudena,» ütles Kehm.

Schumacher kukkus 29. detsembril Prantsuse Alpides suusatades ja viidi peavigastusega haiglasse. Seitsmekordne maailmameister viidi kunstlikku koomasse, kust teda on püütud üles äratada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles