Eesti võrkpallur pürib taas Soome koondisesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Külaots
Karl Külaots Foto: lentopalloliito.fi

Soomes elav eestlane Karl Külaots kandideerib ka tänavu Soome võrkpalli koondmeeskonda, võtmaks osa suve hakul algavatest Maailmaliiga mängudest ja kui hästi läheb, siis ka maailmameistrivõistluste finaalturniirist (septembris Poolas).

20-aastane 199 cm pikk diagonaal Külaots kutsuti koondise treeningulaagrisse esimest korda möödunud aastal, ühtegi (maa)võistlusmängu ta Soome koondise särgis veel pidanud ei ole. Küll aga kuulus ta Soome juunioride koondisse. Soome meistrivõistluste kõrgliigas kannab Külaots Korso Veto dressi, kirjutab volley.ee.

Soome koondise põhidiagonaalid on peatreener Tuomas Sammelvuo valikul seni olnud Urpo Sivula (27-aastane; 195 cm) ja Mikko Oivanen (27; 198), peale Külaotsa kuuluvad kandidaatide ringi veel Olli-Pekka Ojansivu (26; 197) ja Ville Sorvoja (23; 194).

Sammelvuo kommentaar: «Usun, et Karl Külaots ja Ville Sorvoja annavad meile tulevikus rohkem valikuvõimalusi. Võitlus diagonaali koha eest kindlasti tugevneb ja see on hea. Kõigil on veel aega end heast küljest näidata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles