Pärnu VK alistas veerandfinaalis taas kindlalt Võru meeskonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK mängijad.
Pärnu VK mängijad. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu VK alistas täna Võrus peetud Eesti võrkpalli meistrivõistluste veerandfinaalis taas 3:0 Danpower Võru/Noortekoondise ning on ühe võidu kaugusel poolfinaali pääsust. Pärnu pole sel hooajal Võrule andnud veel ühtegi geimi ning seega on 12. märtsil Pärnus toimuv kolmas mäng suure tõenäosusega vormistamise küsimus.

Pärnu mängis mängu mitme põhimeheta, platsile ei pääsenud Andrus Raadik, Kardo Kõresaar, Romet Priimägi ega Meris Merisaar. Pärnakate esitlus oli täna ühtlane: 12 punkti tõid Taavet Leppik ja Siim Põlluäär, 11 punkti kogus Edgar Maier. Noortekoondise parim oli Kevin Saar (11 punkti, +4), kahvatu esitluse tegi meeskonna tavapärane liider Oliver Orav (4 punkti, efektiivsus -5), vahendas volley.ee.

Eesti meistrivõistluste järgmine mäng toimub teisipäeval, 11. märtsil kell 19:00 Rakveres, kui kolmandat korda on vastamisi Rakvere VK ja TTÜ. Seeriat juhib TTÜ meeskond, kes võitis avamängu 3:2 ja kordusmängu 3:1. Kolmas mäng Pärnu ja Võru seerias algab kolmapäeval kell 19:00. Pärnakate võidu korral ootab neid poolfinaalis põhiturniiri teine meeskond BIGBANK Tartu, nõrgema asetusega veerandfinaali võitja läheb vastamisi Selver Tallinna meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles