Kergejõustiku siseMM lõpetati maailmarekordiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA võidukas nelik (vasakult) Calvin Smith, Kyle Clemons, Kind Butler III ja David Verburg.
USA võidukas nelik (vasakult) Calvin Smith, Kyle Clemons, Kind Butler III ja David Verburg. Foto: SCANPIX

Poolas, Sopotis lõppesid täna kergejõustiku sisemaailmameistrivõistlused, millele pani punkti meeste 4x400 meetri teatejooks, milles võidukas USA nelik püstitas uue sisevõistluste maailmarekordi.

MMi viimase alana kavas olnud meeste teatejooksus läks kuldmedal USA nelikule, kes jooksis koosseisus Kyle Clemons, David Verburg, Kind Butler III ja Calvin Smith. Ameeriklaste aeg 3.02,13 on ka uueks sisevõistluste maailmarekordiks. Hõbemedalid läksid Suurbritannia nelikule (Conrad Williams, Jamie Bowie, Luke Lennon-Ford, Nigel Levine) ja pronksid läksid Jamaicale (Errol Nolan, Allodin Fothergrill, Akheem Gauntlett, Edino Steele).

Naiste 60 meetri sprindis läks kuld jamaikalanna Shelly-Ann Fraser-Pryce'ile (6,98), kes jooksis välja maailma hooaja tippmargi. Meeste 60 meetri tõkkejooksu võitis ajaga 7,45 ameeriklane Omo Osaghe, ka see tulemus oli maailma hooaja tippmargiks. Maailma hooaja tippmark sündis ka naiste 800 meetri jooksus - kuldmedal läks ajaga 2.00,09 ameeriklanna Chanelle Price'ile.

Naiste 4x400 meetri teatejooksus oli võidukas USA naiskond, kes jooksis välja aja 3.26,54. Võidukas nelikus jooksid Natasha Hastings, Joanna Atkins, Francena McCorory ja Cassandra Tate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles