Cristiano Ronaldo kerkis maailma rikkaimaks jalgpalluriks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Goal.com avaldas edetabeli maailma rikkaimatest jalgpalluritest. Esikohal troonib Madridi Reali ja Portugali koondise staar Cristiano Ronaldo, kelle vara suuruseks hinnatakse 147 miljonit eurot.

Eelmine aasta oli Ronaldo jaoks rahalises mõttes edukas, kui ta sõlmis Realiga uue viie aasta pikkuse lepingu, lisaks tuli turule tema aluspesu bränd ja veel avas jalgpalluri enda isikliku muuseumi. 17,2 miljoni euro suuruse aastapalga juures on tal veel sõlmitud tulusad lepingud Nike’ga, Armaniga, Castroliga, Jacob & Co’ga, Herbalife’ga, Banco Espirito Santoga ja KFCga.

Tabelis hoiab 145 miljoni euroga teist kohta FC Barcelona ja Argentina koondise staar Lionel Messi ja kolmas on 84 miljoni euroga Londoni Chelsea kamerunlasest ründetuus Samuel Eto’o.

Eelmisel aastal hoidis tabelis esikohta legendaarne inglane David Beckham. Kuna tabelis on aga ainult tegevmängijad, siis mullu karjääri lõpetanud Beckhami enam tabelist ei leia.

Edetabel:

1. Cristiano Ronaldo 147 miljonit eurot

2. Lionel Messi 145 miljonit eurot

3. Samuel Eto’o 84 miljonit eurot

4. Wayne Rooney 83 miljonit eurot

5. Kaká 81 miljonit eurot

6. Neymari perekond 80 miljonit eurot

7. Ronaldinho 77 miljonit eurot

8. Zlatan Ibrahimovic 69 miljonit eurot

9. Gianluigi Buffon 63 miljonit eurot

10. Thierry Henry 57 miljonit eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles