Maailma 79. reket üllatas Indian Wellsis Šarapovat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Camila Giorgi.
Camila Giorgi. Foto: SCANPIX

Viienda asetusega Maria Šarapova kaotas Indian Wellsi tenniseturniiri kolmandas ringis üllatuslikult kvailifikatsiooniturniirilt mänge alustanud Camila Giorgile 6:3, 4:6, 7:5.

Šarapova tegi maailma edetabelis 79. kohal oleva Giorgi vastu koguni 58 lihtviga ja kaotas kaheksal korral oma servigeimi. «Ma ei mänginud sugugi hästi,» võttis venelanna kohtumise Reutersi vahendusel kokku. «Kohtusin temaga esimest korda ja ta on mängija, kes ei lase sul oma rütmis tegutseda. Lisaks on ta üsna agressiivse mängustiiliga ja tegi kohati uskumatuid lööke. Kui aga minu mängutasemest rääkida, siis oli see lubamatult kehv,» sõnas Šarapova.

Giorgi kohtub järgmises ringis teise itaallanna Flavia Pennettaga, kes alistas 6:4, 3:6, 6:1 Sam Stosuri. Turniiri parimat asetust omav hiinlanna Li Na pääses neljandasse ringi hõlpsalt, alistades 6:3, 6:4 tšehhitari Karolina Pliskova. Tema järgmiseks vastaseks on Aleksandra Wozniak (WTA 241.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles