Ennoki koduklubi on ühe võidu kaugusel finaalist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok rünnakul.
Anu Ennok rünnakul. Foto: Salo Viesti

Eesti võrkpallikoondislase Anu Ennoki koduklubi Salo LP Viesti on jõudnud ühe võidu kaugusele Soome meistriliiga esikohamängudest, kui pühapäeval ja esmaspäeval saavutati poolfinaalseerias vastavalt teine ja kolmas võit eelmise hooaja finaalivastase LP Kangasala üle.

Viimasel viiel aastal Soome meistriks kroonitud Viesti võitis seeria teise mängu numbritega 3:1 (13, 19, -24, 16) ja kolmanda mängu 3:0 (21, 21, 15), vahendas volley.ee.

Pühapäevases mängus kanti Ennoki arvele 14 punkti, millest 10 tulid rünnakul (27%) ja 4 pallingul. Eilses kohtumises oli eestlanna 12 punktiga üleplatsimängija, kui kümnele edukale rünnakule tuli lisa kahe serviässa näol. Mõlemas vastasseisus kandis Ennok koduklubi suurimat rünnakukoormust, saades seeria teises kohtumises 37 ja eilses mängus 35 tõstet.   

Viesti ja Kangasala kohtuvad neljandat korda laupäeval, Salo naiskonna võidu korral jõutakse esikohamängudele. Teises poolfinaalis juhib Ennoki eelmine koduklubi Orivesi Ponnistus 3:0 üldskooriga Hämeenlinna HPK vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles