Vastasmeeskonna mängijat peaga näkku löönud Inglise treener sai karistuse teada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Pardew.
Alan Pardew. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeeskonna Newcastle'i peatreener Alan Pardew, kes lõi hiljuti vastasmeeskonna mängijale keset matši peaga näkku, sai täna teada oma karistuse: Inglise jalgpalliliit määras talle seitsmemängulise juhendamiskeelu.

Newcastle'i peatreener käis aru andmas kolmeliikmelise komisjoni ees, kes leidis, et Pardew käitumine oli «tõeliselt vägivaldne» ja «ebaharilik». Pardew käitumine lõi Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pretsedendi, sest varem pole ükski juhendaja mängijale peaga näkku löönud.

Newcastle'i peatreener peab teenitud karistuse tõttu eemale jääma seitsmeks mänguks: neist kolmel esimesel ei tohi Pardew isegi staadionil viibida, järgmisel neljal ei tohi ta olla meeskonnaala piirides. Lisaks peab Pardew tasuma liigale 60 000 naela suuruse trahvi, varasemalt määras ka Newcastle'i klubi mehele 100 000 naela suuruse trahvi.

Pardew sai kõnealuse intsidendiga hakkama 1. märtsil peetud kohtumises Hull City vastu. 72. mänguminutl tekkis rüselus Pardew ja Hull City mängija David Meyleri vahel, kui Meyler proovis audisisseviskeks palli kiiresti kätte saada ja tõukas selleks Pardew'd, kes vastas sellega, et lõi Meylerit peaga näkku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles