Szolnoki liider: tuleme Tartusse tagasi!

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki (valges) ja Szolnoki Olaj vaheline Eurochallenge'i sarja veerandfinaalseeria avakohtumine. peter Lorant vasakul (nr 44)
Tartu Rocki (valges) ja Szolnoki Olaj vaheline Eurochallenge'i sarja veerandfinaalseeria avakohtumine. peter Lorant vasakul (nr 44) Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas Eurochallenge'i sarja veerandfinaalseeria avamängus 87:83 Szolnoki Olaj ning asus kahe võiduni mängitavat seeriat mängudega 1:0 juhtima. Szolnoki meeskonna liider Peter Lorant kinnitas, et nende kindel plaan on koduväljakul võit võtta ja seeria kolmandas kohtumises Tartusse tagasi tulla.

«Lubasime teisel ja kolmandal veerandil neil liiga palju punkte visata. Tulime lõpus mängu tagasi ning üks vise otsustas kohumise saatuse, kuid me ei tabanud seda,» rääkis Lorant EuroChallenge’i kodulehele. «Kaotasime, kuna tegime rohkem vigu, kuid olen kindel, et me tuleme kolmandaks mänguks siia tagasi, sest tegemist on väga võrdsete meeskondadega.»

Olaj peatreener Dragan Aleksic kiitis Tartu publikut. «Fännide toetus oli üks võidu põhjustest,» teatas Aleksic. «Kaotasime mängu teisel veerandajal, kui tegime palju vigu. Lõpus oli vastastel õnne ning loodan, et tuleme kolmandaks mänguks siia tagasi. Proovime taastuda ja kodus oma fännide ees võita.»

Teine kohtumine toimub neljapäeval Ungaris. Vajadusel peetakse kolmas mäng 18. märtsil Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles