Kaspar Koitla juhib Sardiinias IRC rallil kindlalt kaheveoliste klassi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Koitla
Kaspar Koitla Foto: Karli Saul

IRC rallisari on sellel nädalavahetusel Itaalias, Sardiinias, kus teiste hulgas on stardis Kaspar Koitla ja Andres Ots (Honda Civic Type-R). Peale ralli avapäeva on eestlased oodatult oma klassi kiireimad ja absoluutarvestuses on mehed 16. kohal.

Koitla ja Ots on kindlalt kaheveoliste klassi kiireimad, isegi kolmeminutilise hilinemise tõttu saadud 30 trahvisekundit ei kõigutanud nende positsiooni, kirjutab ruudulipp.ee.

Lähimate jälitajate, Harry Hunti ja Sebastian Marshalli ees on nende edu pisut alla kolme minuti. See, et konkurents kaheveolistes tugev ei ole, teadis Koitla juba enne rallit, rohkem jälgitaksegi seda, milline saab nende kohte olema absoluutarvestuses.

Üldarvestuses juhib aga itaallane, 45-aastane Paolo Andreucci koos Anna Andreussiga (Peugeot 207 S2000), kes tulid eelmisel aastal Itaalia meistriks. Teisel kohal on sarja valitsevad meistrid, Kris Meeke ja Paul Nagle, kes jäävad Itaalia paarist 7,4 sekundi kaugusele.

Pühapäeval sõidetakse Sardiinias kuus katset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles