Hiljuti vastu laternaposti sõitnud Norra suusastaar läheb juba starti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Foto: SCANPIX

Alles möödunud nädalavahetusel Holmenkollenis toimunud MK-etapil vastu laternaposti sõitnud Norra murdmasuusataja Astrid Jacobsen on juba õnnetusest toibunud ning kavatseb sel nädalavahetusel Falunis sõidetaval hooaja viimasel MK-etapil taas rajale minna.

Jacobsen sõitis 30 km ühisstardist klassikasõidus rajalt välja ja libises turvavõrgu alt läbi ning kohtus laternapostiga. Norralanna sõnul on ta õnnetusest taastunud väga hästi.  «Tunnen end üllatavalt hästi. Mul oli väga palju õnne,» rääkis Jacobsen Norra rahvusringhäälingule.

Kuigi norralannal diagnoositi haiglas peapõrutus ja valu seljas, on ta siiski Falunis sõidetavaks etapiks valmis. «Kuna mul õnnestus sõita vastu laternaposti, tuleks öelda, et olen väga õnnelik, et kõikide ootuste vastaselt olen siin ilma püsiva vigastuseta. Tunnen end värskelt,» rääkis Jacobsen Faluni etapi eel.

Enne hooaja viimast etappi on naiste arvestuses juhtimas Therese Johaug, teisel kohal on Marit Björgen ning Jacobsen hoiab kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles