Koitla sõitis rajalt välja ja katkestas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Koitla
Kaspar Koitla Foto: Karli Saul

Kaspar Koitla ja Andres Ots (Honda Civic Type-R), kes olid peale esimest päeva Sardiinias IRC rallil kaheveoliste arvestuses kindlalt kiireimad, katkestasid pühapäeva hommiku esimesel katsel väljasõidu tõttu. Üldarvestuses olid eestlased sellel hetkel 11. kohal.

Väljasõit toimus pühapäeva esimesel katsel, kuuendal kilomeetril. Kaspari enda sõnul on nende endaga kõik korras, kuid jätkata ei saa kuna autot polnud võimalik rajale tagasi saada, kirjutab ruudulipp.ee.

«Täiesti süütu koht oli, saba hakkas alt ära ja siis jäi auto mingi mätta taha kinni ja viskas teelt alla üle katuse. Auto jäi seisma kolm meetrit allpool, minupoolse küljega vastu puud. Omade jõududega seda sealt kätte ei saanud ja nii pidime katkestama. Autol endal suurt häda pole, pisut plekitööd ja asi korras aga lihtsalt ei saanud teda sealt august kätte,» rääkis Koitla ruudulipp.ee veebilehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles