Raul Olle Veerpalu võistlemises midagi keelatut ei näe

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Olle.
Raul Olle. Foto: Peeter Langovits

Sel nädalavahetusel sõidetakse Jõulumäel Eesti meistrivõistlused murdmaasuusatamises ning stardiprotokolli on kantud ka kahekordne olümpiavõitja Andrus Veerpalu. Võistluste kohtunike hulka kuuluv Raul Olle Veerpalu võistlemises midagi kummalist ei näe.

Kuigi Rahvusvahelise Suusaliidu (FISi) kodulehel on Veerpalu profiilis kirjas märge, mille järgi ei tohi ta võistelda, pole Eesti meistrivõistlustel osalemine keelatud.

«Jah,» kõlas Olle napp vastus selle kohta, kas Veerpalu osalemine on seaduslik ja korrektne.

Kohtunike hulka kuuluv Olle kommenteeris ka Jõulumäel valitsevaid tingimusi ning erinevalt mitmetest võistlustest, mis lumepuudusel on ära jäetud, on Jõulumäel lumeolud head. «Tänu fantastilisele Jõulumäe meeskonnale, kes talvel kolm nädalat suures koguses kunstlund valmistas, saaks seal isegi nädala või kahe pärast võistelda. Selle nädala võistluseid ei ähvarda kindlasti ärajäämine,» lausus Olle.

Eesti meistrivõistlused murdmaasuusatamises toimuvad Jõulumäel 14.-16. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles