Legendaarne Phil Jackson keeras Los Angeles Lakersile selja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Phil Jackson.
Phil Jackson. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA tänavu sügavas mõõnas vaevlev Los Angeles Lakersi korvpallimeeskond lootis, et klubi peatreeneriks asub taas legendaarne Phil Jackson, kelle käe all võideti aastatel 1999-2010 viis meistritiitlit. Jackson otsustas aga liituda hoopis New York Knicksiga.

Knicks ei ole veel teatanud, millisele töökohale Jackson klubi juhtkonnas asub. 11 korda treenerina ja kaks korda mängijana NBA meistriks tulnud Jackson on senise karjääri jooksul nii Chicago Bullsis kui ka Lakersis ametis olnud vaid peatreenerina, juhtkonna liikmena töötamise kogemus tal puudub.

Washington Posti teatel jätkab kindlasti klubis tööd Knicksi praegune president ja peamänedžer Steve Mills. Jacksoni ja klubi juhtkonna jahedad suhted oli kurikuulsad nii Bullsi kui ka Lakersi aegadel - Chicagot juhendades ei rääkinud ta peamänedžeri Jerry Krausega lõpuks sõnagi, samamoodi mindi lõpuks tülli ka Lakersit vedanud Jerry Westiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles