Vigastused lõpetasid Nashi hooaja ja võimalik, et ka karjääri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Nash (keskel)
Steve Nash (keskel) Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi ülikogenud mängujuht Steve Nash sel hooajal enam palliplatsile ei tule. Võimalik, et see on ka tema pika ja eduka karjääri lõpp.

40-aastane Nash on alates hooaja algusest hädas olnud mitmete erinevate vigastustega, ta sai kaasa teha vaid kümnes kohtumises.

Täna kinnitas Lakersi peatreener Mike D´Antoni, et kahel korral liiga MVPks valitud Nashi sel hooajal enam väljakul ei näe.

Nash ise on varem kinnitanud, et juhul, kui Lakers peaks otsustama suvel tema teenetest loobuda, on tema mängijakarjäär lõppenud. «Mu lapsed tulid just Los Angelesse, ma ei taha uuesti kolima hakata ega ka mujal nendeta olla. Ma jätkan uuel hooajal kas siin või lõpetan mängimise,» ütles ta.

Eile selgus, et põlvevigastusest taastub meeskonna suurim staar Kobe Bryant ei saa käesoleval hoojala samuti meeskonda aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles