Hüppevooru võitnud Ilves sai Kuusamos viienda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Liis Treimann

Reedest pühapäevani Soomes, Kuusamos toimuval kahevõistluse kontinentaalkarikavõistluste etapi avapäeval võitis Kristjan Ilves hüppevooru ning sai  üldkokkuvõttes viienda koha.

Gallup

 

 
Küsitluses on osalenud  inimest

Hüppevoorus kandus Kristjan Ilvese õhulend 130,5 meetrini, mis oli pea 2,5 meetrit enam kui lähimal konkurendil. See andis murdmaarajale minnes Ilvesele 13sekundilise edu lähima jälitaja, sakslase Wolfgang Boesli ees. 10 km murdmaadistantsil näitas Ilves päeva 26. sõiduaega ning taandus hüpete esikohalt viiendaks.

Karl-August Tiirmaa hüppas hüppevoorus 118.5 meetrit, millega oli 12. kohal ja kaotust Ilvesele oli enne murdmaarajale minekut 1:20. Rauno Loit hüppas 84,0 meetrit ja hoidis 45. kohta (+5:27). Tiirmaa loovutas murdmaarajal viis kohta ning ületas finišijoone 17. kohal, Loit oli 41. Võitis austerlane Tomas Druml, kes hüpete 9. kohalt sõitis päeva kiireima sõiduajaga end liidripositsioonile.

Ilves kaotas finišis Drumlile 1:11,8, Karl-August Tiirmaa 2:39,5 ja Rauno Loit 8:24,6.

Võistlused jätkuvad ka homme ja ülehomme.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles