USA vigursuusataja päästetud koerad jõudsid lõpuks Sotšist USAsse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gus Kenworthy poolt päästetud koerad enne Ameerikasse reisimist.
Gus Kenworthy poolt päästetud koerad enne Ameerikasse reisimist. Foto: twitter.com

Sotši olümpiamängudel meeste freestyle suusatamise pargisõidus hõbemedali võitnud Gus Kenworthy saab lõpuks Ameerika Ühendriikides kokku Venemaal hulkunud koertega, kelle ta enda hoole alla võttis.

Sotši mängudel oli hulkuvate koerte probleem tõsiseks teemaks, aga sealseid loomi nähes läks süda härdaks ameerika vigursuusatajal, kes otsustas ühe koeraema ja tema kutsikad endale võtta. Kenworthy ei kujutanud aga ilmselt ette, et paberite vormistamine võtab aega nii kaua, et kutsikad jõuavad tema juurde USAsse mitu nädalat pärast OMi lõppemist, ent lõpuks on see aeg siiski kätte jõudnud.

Koos Kenworthyga kutsikate päästmisega tegelenud Robin MacDonald pidi veetma ligikaudu kuu aega Sotšis, et koeraema ja kutsikate paberid korda ajada, aga üleeile postitas noormees Twitterisse pildi sellest, kuidas ta koertega Ameerika Ühendriikidesse jõudis.

«Meiega on kõik korras, jõudsime Ameerika Ühendriikidesse! Suur tänu parimale viiele reisikaaslasele, keda saab soovida,» seisis MacDonaldi postituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles