Kupper Portugalis 60 m jooneni ei pürginud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper.
Martin Kupper. Foto: Margus Ansu

Portugalis Leirias toimuvatel Euroopa heitealade karikavõistlustel olid tänases hommikupoolses programmis võistlustules kolm eestlast. Lisaks odaviskes Eesti rekordi püstitanud Liina Laasmale olid areenil ka kuulitõukaja Kätlin Piirimäe ja kettaheitja Martin Kupper.

U23 vanuseklassi kuulitõuke finaalis sai Piirimäe 15.76ga kaheksanda koha. Parima tulemuse tõukas eestlanna viiendal katsel. Võistluse võitis türklanna Emel Dereli 17.33ga.

Meeste kettaheites jäi Martin Kupperil 60 m piir alistamata. Tema parimaks jäi avakatsel heidetud 58.19, mis andis 13. koha. Korraliku tasemega võistluse võitis venelane Viktor Budeno 64.38ga. Hollandlane Erik Cadee oli 63.56ga teine ning Christoph Harting 62.56ga kolmas.

Tänane võistluspäev algas eestlastele aga väga hästi, kuna U23 vanuseklassi naiste odaviske võitis Liina Laasma, kelle tulemus 63.17 märgib ka Eesti rekordit.

Õhtuses programmis võistleb ainsa eestlasena vasarahietja Martin Lehemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles