Vigastada saanud NBA staari ülestunnistus: tahan jätkata raha pärast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Nash.
Steve Nash. Foto: SCANPIX

Los Angeles Lakersi korvpalliklubi vanameister Steve Nash sai hiljuti vigastada ja käesoleval hooajal enam platsile ei tule. Kui pärast vigastuse saamist spekuleeriti, kas Nash võib lõpuks pensionile minna, siis nüüdseks on Lakersi mängujuht kinnitanud, et jätkab raha teenimise eesmärgil veel ühe hooaja.

40-aastane Nash on viimastel aastatel hädas olnud mitmete vigastusega ning saanud sel hooajal kaasa teha vaid 10 mängus. Hoolimata vigastustest teenib Nash aga siiski Lakersiga sõlmitud lepingu järgi 9,3 miljonit dollarit ning seetõttu tahabki ühe hooaja veel kaasa teha.

«See on lihtsalt reaalsus, et ma ei kavatse pensionile minna, sest - saate aru ju küll - ma tahan raha teenida,» rääkis Nash. «Olen lihtsalt aus,» lisas Lakersi mängujuht.

Lakers on sel hooajal pidanud lisaks Nashile mängima suures osas ka ilma Kobe Bryantita, kes sai meeskonda aidata vaid kuues mängus, enne kui end uuesti vigastas. Liigas on Lakers vahetult enne põhiturniiri lõppu kogunud 22 võitu ja 44 kaotust, play-offidesse Lakersi meestel sel aastal asja ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles