GIF: teenekas USA koondislane ründas vastase hella piirkonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clint Dempsey (paremal) kohtumises FC Toronto vastu.
Clint Dempsey (paremal) kohtumises FC Toronto vastu. Foto: SCANPIX

31-aastane USA jalgpallikoondise mängumees Clint Dempsey sai hiljutises liigamängus hakkama küsitava teoga, kui lõi meelega vastasmeeskonna mängijat kubemepiirkonda.

USA kõrgliigas Seattle Soundersi meeskonnas mängiv Dempsey oli oma koduklubiga kohtumas Toronto meeskonnaga. Interneti-avarustesse lekkinud videomaterjalilt on näha, et ühel hetkel sai Dempseyl ühe vastastiimi mängija peale aga hing nii täis, et lõi teda meelega hella piirkonda.

Kuna mängu vilistanud kohtunik ilmselt juhtunut ei näinud, jäi Dempsey kohese karistuseta. Küll on aga võimalik teenida karistus tagantjärele, kui distsiplinaarkomisjon teenekat koondislast ebaviisaka käitumise eest karistada otsustab. Sellisel juhul võib Dempsey teenida kuni kolmemängulise võistluskeelu.

Dempsey koduklubi on läänekonverentsis hoidmas viiendat kohta. Käesoleval aastal Inglismaa klubi Fulhami ridades laenul käinud Dempsey kuulub Seattle meeskonna ridadesse eelmisest aastast. USA koondist on Dempsey esindanud 102 korda.

Vaata juhtunut siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles