Djokovic murdis Indian Wellsi finaalis Federeri vastupanu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Indian Wellsi tenniseturniiri meeste üsikmängu haaravas finaalis alistas serblane Novak Djokovic 3:6, 6:3, 7:6 (3) šveitslase Roger Federeri.

Djokovicil oli võimalus mäng lõpetada juba otsustava seti kümnendas geimis, kui ta asus seisul 5:4 servima, kuid Federer suutis otsustaval hetkel maailma teise reketi servi murda. Kiires lõppmängus jäi siiski kindlalt peale Djokovic.

Indian Wellsis kolmandat korda võitnud serblasele oli tegu karjääri 42. tiitliga. Omavahelistes kohtumistes on aga endiselt 17:16 peal Federer. 32-aastane Federer oli kaotusest hoolimata oma mänguga äärmiselt rahul. «Olen õnnelik. Mängin praegu head tennist ja naudin mängu. Muidugi oleksin võinud lõpus mõne punkti rohkem võita, aga Novak tegi mu elu väga raskeks,» lausus šveitslane teise koha karikat vastu võttes. «Palju õnne talle võidu puhul.»

Indian Wellsi naiste turniiri finaalis alistas Flavia Pennetta 6:2, 6:1 Agnieszka Radwanska. Poolatari vaevas seejuures põlvevigastus, mis ei lubanud tal väljakul korralikult liikuda. Finaal kestis napilt üle tunni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles