Video: Raju doonoripäeval käis verd annetamas üle 250 inimese

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA Raju doonoripäev.
MMA Raju doonoripäev. Foto: Ekraa

Eelmisel neljapäeval toimus Eesti sportliku vabavõitluse liiga Raju eestvedamisel Raju doonoripäev. Päeva jooksul käis koos võitlussportlastega Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Kohtla-Järvel verd annetamas üle 250 heategija.

«Jäime järjekorras seitsmenda Raju doonoripäevaga väga rahule, eriti positiivselt üllatas doonorite rohkus Põhja-Eesti Regionaalhaigla verekeskuses ja DoonoriFoorumis. Tänaseks oleme doonoripäevade raames verd annetama toonud ligi tuhat inimest ja iga doonor võib tunda uhkust selle üle, et on aidanud päästa kellegi elu,» rääkis doonoripäevast Raju peakorraldaja, vabavõitleja Ott Tõnissaar.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta Piletilevist.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Vaata videost, kuidas möödus doonoripäev Tartu Kommertsgümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles