Piltuudis: Arsenali staar tähistas võitu selfie'ga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wojciech Szczesny koos meeskonnakaaslastega tähistamas.
Wojciech Szczesny koos meeskonnakaaslastega tähistamas. Foto: Wojciech Szczesny Facebook

Maalimas üha enam populaarsust koguv selfie'de ehk endast piltide tegemine on jõudnud ka jalgpalliväljakutele, sest just nii otsustas oma meeskonna võitu tähistada Arsenali meeskonna väravavaht Wojciech Szczęsny.

Arsenal kohtus eilses Inglise liiga mängus Tottenham Hotspuriga ning võttis 1:0 võidu, kui juba teisel minutil sai jala valgeks Tomas Rosicky. Hetkel liigas kolmandal kohal oleva Arsenali mängijad otsustasid võidupunktide noppimist tähistada selfie'ga ning nii tegi endast ja meeskonnakaaslastest pilti Arsenali puurilukk Wojciech Szczęsny.

Szczęsny avaldas oma Facebooki lehel pildi, kus lisaks temale rõõmustavad võidu üle tiimikaaslased Kieran Gibbs, Per Mertesacker ja Lukas Podolski.

Arsenalil on liigatabelis kirjas 29 mängust 62 punkti ja sellega ollakse hetkel kolmandal kohal. Liigat juhib Chelsea, kellel on peetud 30 mängu ja koos 66 punkti, teisel kohal on samuti 29 mängu ja 62 punktiga Liverpool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles