Keio Kits püüdis lennujaamas trennikaaslast Lily Luike röövinud mehe kinni

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmikõed Leila (vasakult), Lily ja Liina Luik jooksid lõppeval aastal palju isiklikke rekordeid.
Kolmikõed Leila (vasakult), Lily ja Liina Luik jooksid lõppeval aastal palju isiklikke rekordeid. Foto: Margus Ansu

Pikamaajooksja Lily Luik langes Lissaboni lennujaamas röövi ohvriks, kui varas viis minema tema seljakoti. Tänu treeningukaaslase Keio Kitse kiirele tegutsemisele sai Luik oma vara siiski tagasi.

«Teel koju juhtus Lissaboni lennujaamas õnneliku lõpuga lugu. Nimelt hakkasin oma ülekaalulisest kohvrist tõstma asju ümber Keio kohvrisse. Selleks ajaks olin pannud seljakoti enda kõrvale (korraks) maha, kuna raske oli sellega kükitada. Hetke pärast avastasin, et seljakott on kadunud. Keio hakkas joostes mööda lennujaama minu kotti otsima. Kotivaras oli tegemas minu seljakotile lisapagasina check in-i, kui Keio ta leidis. Õnneks Keio kiired jalad ja kollane joogipudel, mis oli seljakoti küljetaskus nähtaval, päästsid mu varanduse. Usun, et ilma nähtava esemeta poleks Keio mu seljakotti märganud ja väikese ajaga oleks mu asjadel olnud juba uus omanik. Selline juhtum õpetas palju,» kirjutab Luik oma luiged.blogspot.com blogis.

Luik ja Kits viibisid Portugalis kolmenädalases laagris, mõlemad taastuvad jalavigastustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles