Szolnoki tsenter: mul on Tartust kahju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Szolnoki Olaj’ võidupidu
Szolnoki Olaj’ võidupidu Foto: Kristjan Teedema

Korvpalli Eurochallenge’i sarjas kaotas Tartu Ülikool/Rocki meeskond kolmandas ja otsustavas veerandfinaalis koduväljakul 60:78 ungarlaste Szolnoki Olajle. Külaliste tsentri Marton Baderi sõnul jätsid Tartu meeskond ja fännid väga hea mulje ning tal on eestlastest kahju. 

«See oli väga raske mäng. Väljakul olid kaks väga sarnast meeskonda,» rääkis Bader pärast kohtumist. Mehe arvele jäi eile 18 punkti, millest 12 tulid vabaviskejoonelt. «Ausalt öeldes on mul Tartust kahju. Neil on väga hea meeskond ja suurepärased fännid.»

Ungarlaste peatreener Dragan Aleksic kiitis samuti Tartut ning oli oma meeste saavutuse üle uhke. «Proovisin enne mängu meeskonnal pinged maha võtta. Rõhutasin, et Rock on kodupubliku ees ja las nemad võtavad soosikukoorma enda kanda,» selgitas Olaj peatreener. «Esimesel viiel minutil oli meil raskusi, kuid pärast seda oli mäng pidevalt kontrolli all.»

Bader ei tõstnud esile meeskonna taktikavalikut, vaid Szolnoki meeskonnavaimu. «Olime väga kokkuhoidev ning oleme saavutatu üle uhked,» arutles Bader, kes lubas nelja meeskonna osalusel toimuva finaalturniiri võita, et Rockile mingisugustki lohutust pakkuda. «Olen tõesti väga uhke, mehed võitlesid vapralt,» sõnas Aleksic lõpetuseks.

EuroChallenge’i poolfinaalis kohtub Szolnoki Ljubertsõ Triumphi meeskonnaga. Finaalivastane tuleb paarist, kus kohtuvad Reggio Emilia ning Royal Hali Gaziantep.

Tartu/Ülikool Rock - Szolnoki Olaj 60:78

Tartu Rock: Gert Dorbek 12 p, Tanel Kurbas 11p, Augustas Peciukevicius 10 p, Vilmantas Dilys 9 p, Vincent Simpson 9 , Joosep Toome 3 p, Marek Doronin 3 p, Kent-Kaarel Vene 2 p, Valmo Kriisa 2 p, Timo Eichfuss 1 , Janar Talts 1 p

Szolnoki Olaj: Marton Bader 18 p, Justin Holyday 18 p, Peter Lorant 15 p, David Vojvoda 9 p, Obie Trotter 6 p, Akos Keller 4 p, Strahinja Milosevic 3 p, Balasz Simon 3 p,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles