Gert Kullamäe: vastased väärisid seda võitu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Täna kodusaalis otsustava Eurochallenge sarja veerandfinaali kaotanud Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna peatreener Gert Kullamäe tunnistas, et külla sõitnud Ungari meeskond Szolnoko Olaj mehed mängisid paremini.

Rock kaotas tasavägiselt alanud mängu kokkuvõttes 60:78 ja seisuga 2:1 pääses seega Eurochallenge'i Final Four turniirile Szolnoki meeskond.

Rocki peatreener Gert Kullamäe tunnustas vastast. «See meeskond on kõige paremini meeskonnana mängiv sats, kes meil sel aastal vastast on olnud. Palju õnne neile edasipääsu puhul ja nad täna kindlasti väärisid seda võitu,» sõnas Kullamäe.

«Neil on korvi all palju jõudu ja seda eriti pärast Baderi naasmist. Meil oli täna jälle Janari haiguse tõttu käike vähem. Tänase mängu pinge oli ka meeskonnale pisut liiast ja seepärast sammusidki nemad edasi ja meie jaoks sai eurohooaeg läbi.»

TÜ/Rocki resultatiivseim oli kõik oma punktid esimesel poolajal visanud Gert Dorbek 12 punktiga. Tanel Kurbas lisas 11 ning Augustas Peciukevicius 10 punkti. Szolnoki Olaj eest kogusid nii Marton Bader kui Justin Holiday võrdselt 18 punkti, Bader neist 12 vabavisetest. Peter Lorant lisas 15 punkti.

TÜ/Rocki mängud jätkuvad nüüd Balti liigas kui juba reedel kell 18.00 on ootamas veerandfinaali korduskohtumine Pasvalyses. Kodumängust on kaasa võtta 13punktiline eduseis ja paarist läheb edasi Prienai Tonybetiga mängima kahe mängu kokkuvõttes parem meeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles