Kullamäe Balti liiga veerandfinaali eel: loodan, et mehed on eelmise mängu unustanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rock peab homme tähtsa kohtumise Balti liigas, kus veerandfinaali kordusmängus minnakse võõrsil vastamisi Pieno zvaigzdesiga. Tartu meeskonna peatreener ütles enne Leetu sõitmist Tartu Postimehele antud intervjuus, et loodetavasti on teisipäeval saadud valus Eurochallenge sarja kaotus selja taha jäetud ja Balti liigas antakse endast siiski parim.

Tartu meeskond kaotas teisipäeval peetud otsustava kolmanda veerandfinaali Szolnoki Olaj meeskonnale 60:78 ja seega jäi uks Final Four turniirile suletuks.

«Eks see asi peab igaühel omal peas olema, kuidas ta halvad asjad unustab,» ütles Kullamäe, et iga mängumees pidi teisipäeval saadud otsustava veerandfinaalmängu kaotuse oma peas ise läbi mõtlema.

Eurochallenge'i sarjast pudenemise järel on aga juba ees ootamas Balti liiga, kus mängitakse samuti veerandfinaale ning seisuga 77:64 võidetud avamatši järel ootab juba homme ees mäng Leedus.

«Reaalsus on see, et täna (eile – toim) kell kaks istume bussi ja põrutame Leedu poole. Mis siin ikka, uued mängud tulevad peale ja loodame, et kõik sujub. Ma loodan, et mehed on eelmise mängu unustanud. Mis siin ikka enam põdeda. Tagasi teha ei saa enam midagi,» lisas Kullamäe Tartu Postimehele.

Pikemat usutlust Kullamäe ja Tartu Rocki ühe tugitala Janar Taltsiga loe pikemalt homsest Tartu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles