Ferrari meeskonna pealik: pole vaja kellegi poole näpuga näidata

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel Austraalias sõidetud vormel-1 hooaja avaetapil jäid Ferrari meeskonna sõitjate kohad oodatust veidike tagasihoidlikumaks, aga tiimipealiku Stefano Domenicali sõnul pole mõtet kedagi konkreetselt süüdistada.

Melbourne'i ringrajal sõidetud etapil sai Fernando Alonso esialgu viienda ja Kimi Räikkönen kaheksanda koha, aga pärast teisena lõpetanud Daniel Ricciardo diskvalifitseerimist kerkisid Ferrari mehed vastavalt neljandale ja seitsmendale kohale.

Ferrari tiimi pealik Stefani Domenicali andis mõista, et kuigi sõitjate kohad polnud ootuspärased, pole mõtet enam süüdlasi otsida, vaid tuleb vaadata tulevikku, sest juba järgmisel nädalavahetusel sõidetakse Malaisia GP.

«On oluline, et kõik teeksid oma tööd ja oleksid keskendunud sellele, mida nad peavad kodutööna ära tegema, mitte ei öeldaks, et see oli sinu või minu viga,» rääkis Domenicali.

«Meeskonnana peame tegutsema ühtselt ja just seda olen oma mehaanikutelt ja teistelt inimestelt palunud,» lisas Domenicali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles